MANCHESTER CHILDREN'S HOSPITAL

PROJECT: Large donors' 'Wall of Gratitude' for new children's hospital entrance
PRODUCTS: PhotoGlassWork front lit
IMAGES: Kinetic Abstract image from collections
SERVICES: Consultancy (Sizes, Locations, Product Design and specification, Images, Costings), Artworking, Project Management, Manufacturing and Installation


The recently-built Manchester Children's Hospital received many donations and the Trust wished to thank the donors publicly. This glass wall was commissioned for the entrance to the new hospital - a very high profile location that sees 1 million people pass through it every year. One of our kinetic abstract images - V3KA45 - created a beautiful backdrop that still left the text legible. We artworked all the text on the full-size files and printed out full-size proofs to allow the final result to be judged before production. As with many of our large glass 'walls', we used our proprietary 'ArtBrackets' to support the weight without any building works - they can be fixed even to plasterboard walls and hold heavy glass pieces successfully.
Artwork in HospitalsArtwork in HospitalsArtwork in HospitalsArtwork in HospitalsArtwork in HospitalsArtwork in Hospitals